In het kader van ons 100 jarig bestaan op 1 oktober aanstaande zal een (permanent) museum worden ingericht in onze WSV accommodatie.

Ten behoeve van de inrichting van dit museum zijn we nog altijd op zoek naar die zaken die een beeld geven van de WSV historie. Waar we nog dringend behoefte hebben is met name oude foto’s van de diverse complexen, verschillende elftallen en bijzondere gebeurtenissen met name uit de periode van voor 1990. Wie kan ons daar aanhelpen of in contact brengen met (oud)leden die deze nog in bezit hebben? Je kan deze foto’s het liefst in een enveloppe voorzien van naam, adres en telefoonnummer inleveren elke ochtend doordeweeks bij de beheerder of in het wedstrijdsecretariaat van de voetbalafdeling bij de groep van ’s Heerenloo die daar aanwezig is. Mocht dat niet lukken dan kan je deze ook inleveren bij Jan van den Bosch aan de Tingietersdonk 14 in de Maten. Zijn brievenbus is de gehele dag open en je kan hem eventueel telefonisch bereiken op 055 5330891.

Laten we er samen voor zorgen dat we onze historie mede door de aangeleverde foto’s mooi kunnen vastleggen en meegeven aan onze huidige jeugd en toekomstige leden.

De museumcommissie

Source: WSV Algemeen