Tijdens de afgelopen Open Dagen kon je kennismaken met alle afdelingen van WSV, zoals met de afdeling Badminton. Excuses als “nu geen tijd” of “verkeerde kleding” werden toen nog geloofd, maar we dagen je uit. Trek je stoute sportschoenen aan en kom, alleen of samen, naar het speciale inloopuurtje van WSV Badminton.

Iedere eerste vrijdag van de maand kan je tussen 19:00 en 20:00 uur een shuttle komen slaan. Gratis en zonder verplichting. Leenrackets zijn aanwezig. Ervaring is niet vereist. Begeleiding is eveneens aanwezig om je wegwijs te maken in de basisbeginselen van het badminton.

Van campingtonner tot kampioen?
Heb je na het inloopuurtje de smaak te pakken, dan zetten we de volgende stap. Hoe groot die stap is, dat bepalen we samen.

Meer weten? Mail naar badminton@wsv-apeldoorn.nl.

 

1 antwoord
  1. futbol.run Women's Under-19 - Teams
    futbol.run Women's Under-19 - Teams zegt:

    JACK GAUGHAN AT OAKWELL: Top of the Championship and it is away from St James’ Park where Newcastle are really ramming their point home with Rafa Benitez at the helm. Barnsley 0-2 Newcastle: Dwight Gayle brace sends Rafa Benitez’s side top of the Championship

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.