Vanaf woensdag 28 februari t/m zondag 4 maart is er in het Omnisport het WK baanwielrennen, uiteraard zal daar een grote toeloop van publiek zijn, wat ook veel verkeersbewegingen met zich meebrengt.

Met name de bereikbaarheid van ons complex zal in die periode moeilijk zijn, we moete rekening houden met filevorming op de Laan van Erica, Zutphensestraat en vanuit de Maten. Maar ook het parkeren kan problemen opleveren, hoewel de organisatie verkeersregelaars inzet is er in het gehele gebied rondom Omnisport vrij en kosteloos parkeren. Met de organisatie is afgesproken dat wanneer men aangeeft naar WSV te moeten de verkeersregelaars daarvoor doorgang verlenen.

Daarom alvast een aantal tips:

1.   Het is raadzaam om zoveel mogelijk op de fiets te komen naar de thuiswedstrijden

2.   Voor uitwedstrijden is het wellicht een optie om deze keer niet bij WSV te vetrekken, maar een alternatief af te spreken, bijvoorbeeld bij KFC aan de meubelboulevard.

3.   De bezoekende verenigingen worden door de wedstrijdsecretarissen op de hoogte gebracht, zodat de wedstrijden op tijd kunnen beginnen.

4.   Parkeren langs de ringweg, dus buiten de bestaande parkeervakken, is verboden. Er zal tijdens deze dagen extra toezicht zijn, waarbij direct bekeurd wordt en indien nodig de auto’s worden afgesleept.

Source: WSV Algemeen